روزنامه امروز
    Row Error
کدخبرنگار: 101 تاریخ انتشار: 1399-03-20 / 12:25:00

مجتبی جوهری: فرهنگ پهلوانی متعلق به ایران است و باید زنده بماند

    رئیس فدرا سیون پهلوانی و زورخانه‌ای با گرامیداشت روز فرهنگ پهلوانی گفت: فرهنگ پهلوانی میراث ماندگار ایران و ایرانی‌هاست و باید زنده بماند. […]

مجتبی جوهری: فرهنگ پهلوانی متعلق به ایران است و باید زنده بماند

مجتبی جوهری   با یادآوری اینکه هفدهم شوال به عنوان روز فرهنگ پهلوانی نامگذاری شده است، گفت: فرهنگ پهلوانی میراث فرهنگی ورزش ایران است که سال ۸۹ ثبت جهانی شد.

وی با تاکید بر توجه همیشگی به احیای فرهنگ پهلوانی خاطرنشان کرد: پهلوان واژه سنگین و ارزشمندی است، فردی پهلوان نامیده می شود که علاوه بر قوای جسمانی از روح بلند و معرفت هم برخوردار باشد تا مثلا بتواند در حوزه اجتماعی برای کمک به هم نوع قدمی بردارد. هر کسی در راستای کمک به بشر و مقابله با ظلم قدمی بردارد، پهلوان نامیده می شود. پهلوان ها فقط از دل ورزش بیرون نمی آیند.

رئیس فدراسیون پهلوانی و زورخانه ای تاکید کرد: مهم این است که فرهنگ پهلوانی متعلق به ایران و ایرانی هاست بنابراین باید در حفظ و احیای آن کوشا باشیم. فرهنگ پهلوانی باید زنده بماند. بسیاری از اقداماتی که در این فدراسیون انجام می شود در راستای اهمیت همین مسئله است.

جوهری با اشاره به همزمانی روز و هفته فرهنگ پهلوانی با هفته بسیج تصریح کرد: به همین منظور ستادی در وزارت ورزش تشکیل شده است. برنامه های مشترکی پیش بینی شده که در سطح استان ها اجرا شود. ضمن اینکه به مناسبت روز فرهنگ پهلوانی رقابتی را به صورت آنلاین در رده سنی نونهالان و نوجوانان برگزار کردیم که برترین های آن همین شب گذشته مشخص شدند. ۱۷ استان درگیر این رقابت بودند.

وی همچنین از تهیه کتابی صوتی با عنوان «سلام ابراهیم» که دربرگیرنده خاطرات دوستان شهید ابراهیم هادی است خبر داد و اینکه این کتاب صوتی در اختیار استان ها قرار داده شده و قرار است مسابقه ای هم برای آن برگزار شود.

رئیس فدراسیون پهلوانی و زورخانه ای همچنین از تهیه سامانه بانک جامع اطلاعات ورزش زورخانه ای خبر داد و گفت: این اقدام در جهت توجه به ورزش زورخانه ای و تقویت آن در  کشور انجام شده است. فعلا اطلاعات مربوط به ۱۷ هزارنفر که شامل ورزشکار، مربی و داور می شود در این سامانه ثبت شده است.

به گفته وی، راه اندازی بخش ساحلی ورزش زورخانه ای، برگزاری مسابقه «گردان گود» و جایگزین کردن آن به جای قویترین مردان ایران، توجه علمی به ورزش زورخانه ای و ۵ وزنی کردن آن، راه‌اندازی شورای جوانان و پیشکسوتان و ... از دیگر اقداماتی بوده که توسط ورزش پهلوانی و زورخانه ای و برای ترویج و تقویت این رشته انجام شده است.

جوهری تاکید کرد: به دنبال توسعه رشته پهلوانی و زورخانه ای به خصوص در سطح استان ها هستیم. به همین منظور سطح کشور را منطقه بندی کرده ایم تا برای هر منطقه آموزش های لازم ارائه شود.

رئیس فدراسیون پهلوانی و زورخانه ای در بخش پایانی این گفتگو با تاکید بر اینکه شخصیت شهید قاسم سلیمانی در زورخانه شکل گرفت، گفت: هر فردی در هر جایگاهی اگر خدمتگذار جامعه باشد، یک پهلوان به حساب می آید. باید فرهنگ پهلوانی خیلی جدی تر از همیشه دنبال شود.

نظر شما
ارسال دیدگاه

گزارش تصویری