بسته بندی سس کچاپ قابل خوردن می شود
یک استارت آپ از جلبک پاکت های حافظ محیط زیست و خوراکی برای سس کچاپ تولید کرده است تا از آلودگی مربوط به پلاستیک بکاهد. […]
به نقل از دیلی میل، طبق اطلاعات موجود انسان سالانه ۳۰۰ میلیون تن زباله پلاستیکی تولید می کند که نیمی از آنها مربوط به محصولات یک بار مصرف هستند. در همین راستا یک استارت آپ انگلیسی به نام« نوتپلا» (Notpla)بسته بندی حافظ محیط زیست برای سس کچاپ، خردل، سویا یا هر سس دیگری ابداع کرده است. این بسته بندی «اوهو»(Ooho) نام دارد و از جلبک ساخته شده که زیست تجزیه پذیر با قابلیت تبدیل به کامپوست است و حتی می توان آن را خورد. جلبک هایی که در یک مزرعه در شمال فرانسه کشت می شوند، خشک و به پودر تبدیل می شوند. در مرحله بعد طی فرایندی مخصوص به ماده ای شفاف و لزج تبیدل می شوند که می توان مانند پلاستیک آن را قالب گیری کرد. جلبک سریع تر از کاغذ یا نشاسته رشد می کند و پرورش آن نیازمند آب یا زمین مخصوصی نیست. این استارت آپ به طور آزمایشی با شرکت «جاست ایت» (اپلیکیشن ارسال غذا) همکاری می کند تا از پاکت های اوهو برای بسته بندی کچاپ، سس باربیکیو و محصولات دیگر استفاده شود.