امنیت غذایی یک موضوع بسیار مهم برای خوزستان است
اهواز- مدیرکل مدیریت بحران استان خوزستان گفت: در بحرانهای مختلف از جمله ویروس کرونا مسئله امنیت غذایی یک موضوع بسیار مهم برای استان خوزستان به شمار می رود. […]
اهواز- مدیرکل مدیریت بحران استان خوزستان گفت: در بحرانهای مختلف از جمله ویروس کرونا مسئله امنیت غذایی یک موضوع بسیار مهم برای استان خوزستان به شمار می رود. کیامرث حاجیزاده عصر امروز شنبه در نشست برنامهریزی کشت محصولات تابستانه سال ۹۹ در اداره کل مدیریت بحران استانداری خوزستان، بیان کرد: ضرورت دارد در کنار افزایش محصول و ایجاد جهش در تولیدات خوزستان بتوانیم امنیت غذایی را به عنوان قطب کشاورزی کشور، ایجاد کرده و توجه ویژه به مسائل زیست محیطی ناشی از آن داشته باشیم. وی افزود: نکته بسیار مهم دیگر در حوزه کشت در خوزستان به دلیل وقوع بحرانهای متعدد، توجه به بیمه محصولات کشاورزی است؛ با توجه به بحرانهای اخیر در خوزستان نباید اجازه دهیم محصولات کشاورزی در اثر یک بحران ناخواسته آن هم در موقع برداشت که تقریباً اوایل پاییز آغاز میشود، دچار مشکل شوند. مدیرکل مدیریت بحران استان خوزستان ادامه داد: برای بیمه محصولات کشاورزی نیاز به همکاری کشاورزان و انجمنهای صنفی کشاورزان و آگاهی بخشی لازم از سوی سازمان جهاد کشاورزی است چرا که اگر بیمه نباشد و با توجه به مشکلاتی مانند تحریم، نبود نقدینگی، مشکل در فروش نفت و… بحرانی ممکن است ایجاد شود، پرداخت خسارت به کشاورزان با مشکل روبهرو میشود. وی بیان کرد: از یکسو با توجه به فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر جهش تولید و از سویی دیگر با توجه به مسائلی که کشور دچار آن است مانند تحریمهای ظالمانه و بحرانهای مختلف از جمله ویروس کرونا مسئله امنیت غذایی یک موضوع بسیار مهم برای استان خوزستان به شمار میرود. حاجیزاده در پایان به وضعیت ذخایر آبی، آب قابل برنامهریزی و میزان کشت در حوضههای مختلف آبریز در خوزستان اشاره کرد و گفت: برنامهریزی خوبی در این حوضهها صورت گرفت و بنا است تا رسیدن به تصمیم نهایی نشستهای کارشناسی در این زمینه ادامه داشته باشد.