سیاسی
روزنامه امروز
    Row Error
کدخبرنگار: 101 تاریخ انتشار: 1399-02-05 / 00:35:00

بررسی تاثیر داروی نقرس در مقابله با بیماری کووید ۱۹

    محققان در جهت یافتن شیوه های درمان عفونت های حاد کووید ۱۹، به بررسی تاثیر داروی قدیمی آرتروز در پیشگیری از این بیماری پرداختند. […]

بررسی تاثیر داروی نقرس در مقابله با بیماری کووید ۱۹

داروی colchicine یک داروی خوراکی ضدالتهابی است که برای درمان نقرس، نوعی آرتروز، تجویز می‌شود. اولین بار این دارو از گل پاییزی زعفران به دست آمد.

گاهی اوقات پزشکان از دارویcolchicine برای درمان پریکاردیت قلب که التهاب غشاء کیسه‌مانند اطراف قلب است، استفاده می‌کنند.

حال محققان آمریکایی و کانادایی در حال آزمایش این دارو برای بیماران مبتلا به کووید ۱۹ هستند.

داروی colchicines تنها یکی از چندین داروهای ضدالتهابی در آزمایشات بالینی برای درمان کووید ۱۹ است.

باور نسبتاً قطعی که در مورد بیماری کووید ۱۹ وجود دارد این است که بدترین تأثیرات عفونت ویروس کرونا تنها ناشی از خود ویروس نیست، بلکه به خاطر فعالیت بیش از حد زیاد سیستم ایمنی موسوم به توفان سیتوکین هم است.

در توفان سیتوکینی، سیستم ایمنی بیش از حد فعالیت کرده و سیلی از پروتئین‌های موسوم به سیتوکین را در بدن جاری می‌کند که موجب بروز التهاب گسترده‌ای می‌شود. این اتفاق منجر به آسیب‌های جدی و مرگبار به اعضای بدن می‌شود.

دکتر «رندی کرون»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه آلاباما، در این باره می‌گوید: «ما معتقدیم درمان‌های مربوط به توفان سیتوکین می‌تواند در نهایت راهکاری اساسی برای مقابله با پاندمی کروناویروس باشد.»

توفان سیتوکینی در طیف وسیعی از عفونت‌ها و سرطان‌ها اتفاق می‌افتد.

در آزمایش جدید قرار است از ۶۰۰۰ بیمار تازه مبتلاشده به کووید ۱۹ که در معرض ریسک بالای بیماری‌های جدی هستند ثبت نام به عمل آید.

نظر شما
ارسال دیدگاه

گزارش تصویری