روزنامه امروز
    Row Error
کدخبرنگار: 101 تاریخ انتشار: 1399-01-20 / 17:05:00

اتاق اصناف اعلام کرد؛ صنوف کم ریسک برای بازگشایی در سامانه وزارت بهداشت ثبت نام کنند

    واحدهای صنفی مجاز به بازگشایی موظفند با مراجعه به درگاه اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، ضمن ثبت‌نام در این درگاه، نسبت به دریافت گواهی سلامت، بارکد مربوطه و نصب آن در محل کسب هستند. […]

اتاق اصناف اعلام کرد؛ صنوف کم ریسک برای بازگشایی در سامانه وزارت بهداشت ثبت نام کنند

به نقل از اتاق اصناف ایران، اطلاعیه گام دوم فاصله‌گذاری هوشمند و بازگشایی گام‌به‌گام واحدهای صنفی در استان‌ها و تهران صادر شد.

در پی آخرین مصوبات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، اتاق اصناف ایران شیوه اجرای این طرح در واحدهای صنفی را مبتنی بر بخشنامه‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت کشور اعلام کرد.

در اطلاعیه اتاق اصناف ایران آمده است: «نظر به تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر آغاز به کار بخشی از فعالان اقتصادی در سراسر کشور، بدینوسیله زمان، شیوه و چگونگی بازگشایی‌ها و لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی ابلاغی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را به اطلاع کلیه فعالان صنفی می‌رساند:

1. طرح گام دوم فاصله‌گذاری هوشمند که مبتنی بر بازگشایی بخشی از واحدهای صنفی است، در استان‌ها از تاریخ شنبه 23/1/1399 و در استان تهران از تاریخ شنبه 30/1/1399 با هماهنگی ستادهای استانی مدیریت بیماری کرونا آغاز خواهد شد.

2. واحدهای صنفی مجاز به بازگشایی موظفند با مراجعه به درگاه اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ضمن ثبت‌نام در این درگاه، نسبت به دریافت گواهی سلامت، بارکد مربوطه و نصب آن در محل کسب اقدام کنند.

3. فروشگاه‌های بزرگ و زنجیره‌ای غیر FMCG (غیر سوپرمارکتی، بهداشتی و شوینده)، پاساژ و مجتمع‌های تجاری و بازارهای مرکزی مسقف، آرایشگاه و سالن‌های زیبایی، آموزشگاه‌های رانندگی، رستوران، اغذیه‌فروشی، طباخی و فست‌فود، گرمابه، سونا و ماساژ، روزبازارها و نمایشگاه‌ها، مراکز بازی و تفریحی و گیم‌نت، باشگاه‌های ورزشی و بدنسازی، تالار پذیرایی و سالن مراسم، قهوه‌خانه، چایخانه و تریا مشمول این طرح نبوده و تا اطلاع ثانوی امکان بازگشایی واحدهای خود را ندارند.

تبصره: مطابق مصوبه ابلاغی رستوان و غذای آماده (صرفا بیرون‌بر) مجاز به فعالیت هستند

4.

نظر شما
ارسال دیدگاه

گزارش تصویری