در سال گذشته، صادرات انجیر از ۱۳ هزارتن گذشت
مدیرکل دفتر میوههای گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی، گفت: در سال گذشته، حدود ۱۳ هزار و ۶۰۰ تن انجیر با ارزش تقریبی ۴۷ میلیون دلار از کشور صادر شده است. […]
به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، زهرا جلیلی مقدم، اظهار کرد: بر اساس آخرین آمار رسمی میزان تولید انجیر در کشور، بیش از ۱۰۴ هزارتن است که این میزان محصول از سطحی بالغ بر ۵۹ هزار هکتار برداشت میشود. وی افزود: در سال گذشته، حدود ۱۳ هزار و ۶۰۰ تن انجیر با ارزش تقریبی ۴۷ میلیون دلار از کشور صادر شده است. جلیلی مقدم با اشاره به این که توجه به سلایق و درخواست بازارهای هدف در میوه انجیر در توسعه صادرات و حفظ بازار، بسیار مؤثر است، تصریح کرد: اگر صادرکنندگان، شناختهشده باشند؛ دانش محصول و بازار را توأمان داشته باشند، نوع بستهبندی، کیفیت و نحوه صادرات مشخص باشد، شاهد توسعه صادرات خواهیم بود. مدیرکل دفتر میوههای گرمسیری و نیمه گرمسیری با اشاره به اینکه از ۵۹ هزار هکتار سطح باغات انجیر، حدود ۴۰ هزار تن آن، مربوط به انجیر دیم است، بیان کرد: استان فارس مهمترین استان تولیدکننده انجیر خشک محسوب میشود و تأمینکننده اصلی انجیر صادراتی کشور است. جلیلی مقدم تصریح کرد: برنامهریزی جهت افزایش کیفیت و تولید مطابق استانداردهای بینالمللی، موجب توسعه صادرات این محصول خواهد شد. وی با اشاره به اینکه یکی از برنامههای وزارت جهاد کشاورزی در سال جهش تولید، اصلاح و نوسازی باغات انجیر است، یادآور شد: اصلاح و نوسازی باغات، برافزایش کمیت و کیفیت محصول مؤثر خواهد بود. مدیرکل دفتر میوههای گرمسیری و نیمه گرمسیری، افزود: علاوه بر برنامهریزی برای تولید محصول باکیفیت، بهمنظور توسعه صادرات، شناسایی مسائل و مشکلات احتمالی پیش رو، تدوین یک برنامه برای توسعه صادرات نیز ضروری است. وی یادآور شد: در سال گذشته، علاوه بر برنامهریزی در جهت بهبود کیفی محصول و ترویج عملیات بهباغی، اصلاح نرخ تعرفه پایه صادراتی از دیگر مواردی بود که بنا به درخواست سازمان جهاد کشاورزی استان فارس و انجمن انجیر، با پیگیریهای دفتر میوههای گرمسیری و نیمه گرمسیری انجام شد.