اطعام نیازمندان در قالب طرح همسفره همزمان با ماه مبارک رمضان
مدیرکل کمیته امداد استان تهران از اطعام نیازمندان در قالب طرح همسفره همزمان با ماه مبارک رمضان خبر داد. […]
سید ابوالفضل پرپنچی با بیان اینکه یکی از اهداف مهم کمیته امداد از بدو تأسیس تاکنون اطعام نیازمندان به ویژه در ماه مبارک رمضان است، افزود: با توجه به شرایط کنونی جامعه و شیوع ویروس کرونا، اطعام نیازمندان با جدیت تمام انجام میشود. وی ادامه داد: اجرای این طرح در راستای فرمان مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر راه اندازی رزمایش گسترده مواسات و همدلی و همچنین مأموریت فرهنگ خیر و احسان و نشر سنتهای حسنه کمیته امداد در چارچوب راهبرد بخشش ایرانیان با هدف اطعام نیازمندان و هدایت کمکهای مومنانه اجرا میشود. مدیر کل کمیته امداد استان تهران همچنین از راه اندازی آشپزخانههای متمرکز در تهران و شهرستانهای پرجمعیت استان خبر داد و گفت: این آشپزخانهها با عنوان اطعام مهدوی و با استفاده حداکثری از ظرفیتهای موجود از جمله موکبهای اربعین، هیأتهای مذهبی، مساجد، مراکز نیکوکاری، بسیج و گروههای جهادی برپا میشوند. پرپنچی اضافه کرد: تعداد این آشپزخانهها در سراسر کشور به نیابت از یاران خاص امام زمان (عج) ۳۱۳ تعیین شده که سهم استان تهران ۵۱ آشپزخانه است که روزانه ۴۵ هزار پرس غذای گرم طبخ میکنند. وی تاکید کرد: فعالیت این آشپزخانهها طبق پروتکل وزارت بهداشت انجام میشود که توزیع غذا به صورت بیرون بر بین خانوارهای تحت حمایت توزیع میشود. پرپنچی خاطر نشان کرد: غذاهای طبخ شده با حفظ کرامت نیازمندان، رعایت مسائل بهداشتی و به صورت گرم در محلات و مناطق محروم با همکاری گروههای جهادی توزیع میشود.