روزنامه امروز
    Row Error
کدخبرنگار: 101 تاریخ انتشار: 1399-06-13 / 14:05:00

آغاز ساخت دومین بازارچه تخصصی عرضه محصولات دریایی در پایتخت

    مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران گفت: دومین بازارچه تخصصی فروش انواع ماهی و فرآورده‌های دریایی نیز در میدان صادقیه به بهره‌برداری می‌رسد که عملیات ساخت آن آغاز شده است. […]

آغاز ساخت دومین بازارچه تخصصی عرضه محصولات دریایی در پایتخت

سید سعید راد با اعلام اینکه متخصصان تغذیه معتقدند که سرانه مصرف ماهی در تهران بسیار پایین‌تر از میانگین جهانی است و شهروندان تهرانی حتی از میانگین کشوری نیز ماهی کمتری مصرف می‌کنند، افزود: خوشبختانه طی ماه‌های اخیر، قیمت ماهی در مقایسه با محصولات دیگر، افزایش چندانی نداشته و شهروندان می‌توانند نسبت به تهیه این محصول سالم از میادین میوه و تره بار اقدام کنند.

وی با اشاره به تلاش این سازمان برای اینکه ماهی با توجه به ارزش غذایی بالایی که از آن برخوردار است در سفره خانواده‌ها قرار بگیرد، از تفاوت قیمت ماهی در میادین میوه و تره بار نسبت به سطح شهر خبر داد و اظهار کرد: میدان میوه و تره بار بعثت، از گذشته محل عرضه کلی انواع ماهی و آبزیان بوده است و نه تنها خرده‌فروشی‌های سطح شهر، بلکه برخی از استان‌های همجوار نیز محصولات دریایی مورد نیاز خود را از این میدان تهیه و تأمین می‌کنند.

راد با بیان اینکه بعضاً خانواده‌ها نسبت به تازگی و سلامت ماهی هنگام خرید نگرانی دارند، تصریح کرد: به شهروندان این اطمینان را می‌دهیم که جمعی از دامپزشکان و کارشناسان بهداشت و تغذیه بر عرضه ماهی و فرآورده‌ای دریایی در میادین میوه و تره بار و کیفیت این محصولات، نظارت مستمر و مستقیم دارند و شهروندان می‌توانند با خاطر آسوده، محصولات مورد نیاز خود را از این مراکز که قیمت آنها از سطح شهر به مراتب پایین‌تر است، تهیه نمایند.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با تأکید بر اینکه با کاهش دما و سرد شدن هوا، مصرف ماهی افزایش می‌یابد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر، تهیه انواع ماهی و آبزیان با قیمت مناسب و کیفیت مطلوب در میادین میوه و تره بار تهران برای عموم شهروندان امکان‌پذیر است و علاوه بر آن، میدان میوه و تره بار بعثت و بازارچه تخصصی آبزیان و خوراک‌های دریایی جلال آل احمد نیز به صورت تخصصی در خدمت مراجعه‌کنندگان هستند.

نظر شما
ارسال دیدگاه

گزارش تصویری